7.10.11

Fins quan?

Els darrers dies s’ha intensificat l’estratègia de la por del Govern Mas.

No satisfets d’aplicar implacablement una “espiral diabòlica” de retallades-depressió de l’economia i atur- augment del dèficit-més retallades, que els ha convertit ja en un exemple mundial de “fanàtics del dolor” (http://www.elpais.com/articulo/economia/austeridad/falla/elpepieco/20110524elpepieco_1/Tesveure article Paul Krugman, 7/10/2011). Ara a més a més, han decidit intensificar l’estratègia de la por.

Dia sí, dia també Mas o algun dels seus Consellers amenacen un col•lectiu o un servei com el proper objectiu de les retallades.

Ja n’hi ha prou. Que surti d’una vegada per totes el President i expliqui quin és el límit del seu model d’Estat del Benestar. No ens diu que el retalla per protegir-lo? Doncs quin és el límit? Quina és la mida? Què és prescindible i què sobrer segons ell, amb o sense crisi. Perquè la crisi acabarà però les seves retallades es queden.

Al Parlament en Joan Herrera ja li ha demanat: un debat monogràfic perquè el Govern doni el seu límit de les retallades sense amagar-se cada dia a darrere d’una nova retallada o una nova amenaça i una consulta ciutadana per saber realment què vol la gent: si retallades o pujar ingressos, si redistribuir o retallar.

Fins quan?