2.7.07

Falsos supòsits

El debat que aquests dies ens ofereix Convergència i Unió de titular en titlaur parteix d’un parell de supòsits inexactes o com a molt incerts.

On està escrit que CiU serà imprescindible després de les eleccions generals? Ja sabem els resultats d’uns i altres i ara només toca saber a quin dels dos partits majoritaris espanyols CiU beneeix amb el seu recolzament?

Pot passar com a la legislatura 2000-2004 en la que CiU se les prometia felices i finalment la majoria absoluta del PP i l’aritmètica al Parlament català els va obligar a dir amén a Madrid i a governar en minoria a Catalunya, pactant entre altres acords amb el PP, que no es tocaria l’Estatut a Catalunya.

Algú creu que el suport de CiU al govern central és neutral ideològicament? Hagués aprovat el PSOE la llei de matrimonis homosexuals o la llei de dependència amb els vots de Duran (liberals i demòcrata cristians)? Hagués retrocedit en el transvasament de l’Ebre o del Roine? Hagués retirat les tropes d’Irak, Duran de Ministre d’Exteriors? Aquesta legislatura el PSOE ha pactat la política social amb l’esquerra i la fiscal amb la dreta. Qui influeixi determinarà en la propera legislatura avançar o retrocedir des d’un punt de vista nacional, social, mediamabiental i d’esquerres.

9 comentaris:

Unknown ha dit...

Al final tots aquests missatges els trobo una mica buits. Tot són especulacions i eldia a dia continua endavant.

Albert Medrán ha dit...

Completament d'acord amb el teu anàlisi del ball que ja està començant a fer CiU... més que ball sembla una aposta al millor postor com si del Bwin es tractés.

chamb ha dit...

tia,

volia critcar-te. Però realment és tal la mida de la teva ignorància, tonteria i sectarisme, que no se ni com començar.

Realment no tens ni put idea de res.

Ramon Gutiérrez ha dit...

Ostres!
Un tio amb una foto de miss ecuador al seu blog parlant d'ignorància i tonteria... que guai!

Estic amb tu Dolors, certament CiU s'està quedant amb una mà davant i una altre darrere, l’única estratègia que li queda és dir que són la canya i que governaran a Madrid.
I ens deixem una cosa! No tots els partits d’esquerres poden influir positivament al PSOE. Tindríem 4rt cinturó si no fos pel vot positiu d’ERC als pressupostos generals de fa un parell d’anys?

chamb ha dit...

Ramon,

no se que hi veus de dolent en Miss Ecuador.

Francament, el teu comentari fa un tuf de racisme i xenofòbia que no m`agrada gens.

Ramon Gutiérrez ha dit...

No t'equivoquis...
El meu comentari de racista no té res.
El que si es preocupant és el masclisme que es filtra al teu blog.

I prou.
Criticar i insultar és massa facil.

chamb ha dit...

Ramon,

gràcies per visitar-me.

Com deia el gran Jaume Perich, el més patètic que por arribar a fer un home per caure simpàtic a les dones és fer-se el feminista.

Bujia ha dit...

a veure akestos verds si no només parlen del medi ambient urbanita!! Fora de la ciutatt també hi ha problemes ambientals, el vostre problema és que molts ni us heu format amb temes ambientals (pocs de vos teniu estudis relacionats amb la natura), pocs anys (o dies fins i tot) ficats a dintre els problemes reals (per exemple camp o forest) i no sabeu massa que hi passa fora de la ciutat. No obstant, ja us poseu l'etiqueta d'ecologistes!! Mireu com eren els ecologistes d'abans, mireu quins estudis tenien... els ecologistes reals són els que estan involucrats i desenvolupen les tasques amb la natura, aquesta gent és l'única que sap com resoldre problemes ambientals

Àlex Sáez ha dit...

dolors,

Treballarem perque CIU no sigui decisiva per res!
bona feina!

Alex.