17.2.06

BenvingudaJa fa temps que pensava en que volia crear el meu propi blog i si alguna cosa em feia enrere no era pas la dificultat de crear-lo (és més senzill del que penses, si no el tens, anima't) sinó agafar el compromís de tenir-lo actualitzat.

Ara l'agafo, però amb el ben entès que no garanteixo una regularitat metòdica, sinó flexible!

És contradictori que una portaveu tingui un blog? No i no.

Aquesta finestra (finestreta de moment) m'ha de permetre comentar la meves opinions més enllà del que a base de comunicats o preguntes de periodistes vaig fent, sense la distància que suposa sovint, el que dius, el que s'entén, el que es publica i el que es llegeix (i que consti que tothom fa el que pot!).

Però sobretot el que ha de permtre és que tu hi diguis la teva. Poques vegades tinc opció de saber què en penses del que dic, o quan em llegeixes. Si creus que val la pena que ho sàpiga, ara és la teva.

Benvinguda, benvingut, al Blog de la Camats

8 comentaris:

Rick Blaine ha dit...

Camats
Em sembla una idea estupenda que obris el teu propi blog. Amb independència de les teves funcions de portaveu, més de caire institucional, trobo d'allò més interessant que les persones que seguim els temes polítics poguem conèixer de primera mà què penses sobre les qüestions d'actualitat; quins articles d'opinió recomanes; en fi, quines pelis has vist darrerament. Enhorabona i ànims.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Benvinguda a la blogsfera, des del Maresme salutacions! cliqueu el remitent i entreu en el món de la zona més "bizarre" de l'esquerra verda, música, safareig, opinió, comarca, història...estarem en contacte i...força iniciativa!

Endora ha dit...

Hola Dolors, sóc l'Endora, dona inquieta i precipitada que no enten l'anglès i que l'impuls de voler comunicar-se amb tu ha fet que sortis els seu nom en un lloc indegut.
Primer, disculpar-me, a més no sé com reparar l'entrellat.
Segona, felicitar-te, ei quina portada de blog més clara i lluminosa!!! Penso que és fàcil i accesible aquesta presentació i per tant propera. Felicitacions per la decisió. Serà un plaer compartir les poques estones que tenim les dones en el teu espai, totes i tots tenim molt a dir i aquest invent dels blogs és de vici.
Bé, espero quan cliki l'enter no fica de nou la pota.
Fins aviat.

sharleen ha dit...

Es una gran notícia que t'hagis animat a publicar el teu propi bloc. El futur de Catalunya passa per gent com tu: jove, amb empenta, i que somia i treballa per a un país nacionalment desacomplexat, socialment just i solidari i ecològicament sostenible. Anims, i endavant!!

Miguel ha dit...

Benvinguda a la bloggosfera Dolors, veig que les suggerències dels friquis de Mataró han donat resultats... Salut!

Marti ha dit...

Aquí què passa? Tothom és del Maresme o què?

Izan ha dit...

Dolors, un altre de Mataró. Benvinguda a aquest espai. Et llegirem amb molta atenció i esperem que ens aclaris molts i molts dubtes. BENVINGUDA.

Joan Margall ha dit...

Endavant amb el blog, Dolors!!
Records des de l'Empordà.