17.2.06

Benvinguda



Ja fa temps que pensava en que volia crear el meu propi blog i si alguna cosa em feia enrere no era pas la dificultat de crear-lo (és més senzill del que penses, si no el tens, anima't) sinó agafar el compromís de tenir-lo actualitzat.

Ara l'agafo, però amb el ben entès que no garanteixo una regularitat metòdica, sinó flexible!

És contradictori que una portaveu tingui un blog? No i no.

Aquesta finestra (finestreta de moment) m'ha de permetre comentar la meves opinions més enllà del que a base de comunicats o preguntes de periodistes vaig fent, sense la distància que suposa sovint, el que dius, el que s'entén, el que es publica i el que es llegeix (i que consti que tothom fa el que pot!).

Però sobretot el que ha de permtre és que tu hi diguis la teva. Poques vegades tinc opció de saber què en penses del que dic, o quan em llegeixes. Si creus que val la pena que ho sàpiga, ara és la teva.

Benvinguda, benvingut, al Blog de la Camats

4 comentaris:

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Benvinguda a la blogsfera, des del Maresme salutacions! cliqueu el remitent i entreu en el món de la zona més "bizarre" de l'esquerra verda, música, safareig, opinió, comarca, història...estarem en contacte i...força iniciativa!

Miguel ha dit...

Benvinguda a la bloggosfera Dolors, veig que les suggerències dels friquis de Mataró han donat resultats... Salut!

Izan ha dit...

Dolors, un altre de Mataró. Benvinguda a aquest espai. Et llegirem amb molta atenció i esperem que ens aclaris molts i molts dubtes. BENVINGUDA.

Joan Margall ha dit...

Endavant amb el blog, Dolors!!
Records des de l'Empordà.